Μέθοδοι Μέθοδοι Συντήρησης Συντήρησης, Επεξεργασίας Επεξεργασίας και Συσκευασίας Συσκευασίας Τροφίμων Τροφίμων- Παλιές και νέοι μέθοδοι μέθοδοι

Φυσικοί Φυσικοί μέθοδοι μέθοδοι – Θερμότητα Θερμότητα (Θέρμανση Θέρμανση- Ψύξη) 3 Φυσικοί Φυσικοί μέθοδοι μέθοδοι- Αφυδάτωση Αφυδάτωση-Ακτινοβόληση Ακτινοβόληση κτλ 4 Χημικοί Χημικοί μέθοδοι μέθοδοι 5 Βιολογικοί Βιολογικοί μέθοδοι μέθοδοι 6 Μετουσίωση Πρωτεινών Πρωτεινών -Λειτουργικές Λειτουργικές Ιδιότητες Ιδιότητες 7 Παρασκευή Παρασκευή-Επεξεργασία Επεξεργασία Ζωικών Τροφίμων Τροφίμων (Κρέας-Αυγών-Τυριών) 8 Παρασκευή -Επεξεργασία Φυτικών Φυτικών Τροφίμων Τροφίμων (Αλεύρι -Ψωμί ) 9 Παρασκευή Παρασκευή-Επεξεργασία Επεξεργασία Φυτικών Φυτικών Τροφίμων Τροφίμων (Ελαιόλαδο Ελαιόλαδο) 10 ΜΑP και Συσκευασία Συσκευασία Τροφίμων Τροφίμων 11 Παραγωγή Επεξεργασία Ζωικών –Φυτικών Φυτικών Προιοντων Προιοντων ( Κρέμα Σαντυγί Σαντυγί - Μαγιονέζα )