ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Αποξήρανση Αποξήρανση είναι η μεγαλύτερη μεγαλύτερη δυνατή απομάκρυνση απομάκρυνση του νερού από τα τρόφιμα τρόφιμα κάτω από ελεγχόμενες ελεγχόμενες συνθήκες συνθήκες θερμοκρασίας θερμοκρασίας και υγρασίας υγρασίας και στο συντομότερο συντομότερο δυνατό χρόνο. Μετά τη ενυδάτωση ενυδάτωση, το νέο τρόφιμο τρόφιμο πρέπει να προσομοιάζει προσομοιάζει το αρχικό και να δαιτηρεί δαιτηρεί τη θρεπτική θρεπτική του αξία και τις οργανοληπτικές οργανοληπτικές του ιδιότητες ιδιότητες