Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο - eClass

Η πλατφόρμα Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο - eClass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 -

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε στο eClass η μεταφορά όλων των λογαριασμών στο καινούργιο domain του Ελληνικού Μεσογειακού Παν/μίου. Αυτό αφορά μόνο στους χρήστες που συνδέονται με ιδρυματικό λογαριασμό μέσω CAS.

  Τα username των φοιτητών από username@edu.teicrete.gr γίνονται username@edu.hmu.gr

  Τα username των καθηγητών από username@staff.teicrete.gr γίνονται username@hmu.gr

  Περισσότερες πληροφορίες για το HMUid μπορείτε να βρείτε εδώ.

  Μετά την σύνδεση μπορείτε να αλλάξετε και το e-mail σας  όπως και το τμήμα στο οποίο ανήκετε στη σελίδα του Προφίλ σας:
  https://eclass.hmu.gr/main/profile/profile.php

 • - Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 -

  Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φοιτητές ότι η εγγραφή μαθημάτων στο E-class δεν σχετίζεται με την εγγραφή μαθημάτων που κάνετε στην Γραμματεία του Τμήματος σας.

  Οι εγγραφές στα μαθήματα στο E-class δεν γίνονται αυτόματα αλλά θα πρέπει ο κάθε φοιτητής να την κάνει για τα μαθήματα που επιθυμεί.

 • - Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 -

  Παρακαλούμε όλους τους χρήστες να ελέγξουν την ορθότητα του e-mail τους επιλέγοντας το menu "Επιλογές Χρήστη" -> "Το προφίλ μου".

  Τον τελευταίο καιρό λαμβάνουμε επιστροφές από άκυρες e-mail διευθύνσεις. Για τον λόγο αυτό συγκεντρώσαμε όλα τα e-mails που παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα και ενεργοποιήσαμε την διαδικασία επιβεβαίωσης του e-mail για τους λογαριασμούς αυτούς. Αυτή η διαδικασία ενεργοποιήθηκε ξανά για περίπου 650 λογαριασμούς της πλατφόρμας.

  Αν το σύστημα κατά την είσοδο σας σαν παραπέμψει στην διαδικασία επιβεβαίωσης του e-mail ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται ώστε να λάβετε στο e-mail σας το link με τον κωδικό επιβεβεβαίωσης.

  Ευχαριστούμε για την κατανόηση.